У вівторок, 25 грудня, стало відомо, що київський футбольний клуб "Динамо" може продати свого лідера Віктора Циганкова не менше, ніж за 50 мільйонів євро.

Про це повідомив ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганик. Так, ФК встановив клаусулу в 50 млн євро.

"Якщо топ-клуб з топ-5 чемпіонатів захоче купити Віктора Циганкова, і цей варіант зацікавить, тоді керівництво "Динамо" може піти на поступки", – пояснив Циганик.

Варто відзначити, що півзахисником київського "Динамо" Віктором Циганковим цікавляться відразу три європейських гранди. Мова йде про "Ліверпуль", "Тоттенхем" та "Баварію".

Віктор Циганков

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше повідомлялося, що український тренер Віктор Скрипник визнаний Федерацією футболу Латвії найкращим коучем чемпіонату в 2018 році. Український фахівець очолив Ригу 5 липня цього року. За 28 матчів вищої ліги Латвії Рига набрала 68 очок і стала чемпіоном. Також Скрипник виграв Кубок Латвії.

Віктор Скрипник

Крім того, збірна України з футболу за підсумками 2018 опинилася в топ 30 найкращих команд у рейтингу ФІФА. Станом на 20 грудня збірна України утримує 28 сходинку, маючи 1482 бали. За місяць футбольна команда не зуміла зіграти жодного матчу. Всього за цей рік Україна зуміла зіграти 10 матчів: 5 разів виграла, чотири рази зіграла в нічию і лише раз програла.

Нагадаємо, що асистент головного тренера київського "Динамо" Олег Лужний одружився вдруге. Новою половинкою тренера стала блондинка Юлія. Від першого шлюбу у тренера є дві доньки - Христина та Ольга.

Як повідомляв портал Знай.uа, український футболіст Євген Хачеріді, який зараз виступає за грецький ПАОК, може повернутися в київське "Динамо". 24 грудня він прибув до Києва і незабаром може узгодити перехід в рідний клуб.

Також портал Знай.uа писав, що після оновлення трансферної вартості гравців на Transfermarkt український вінгер лондонського Вест Хема Андрій Ярмоленко зберіг свій показник – 20 мільйонів євро.