У вівторок, 25 грудня, стало відомо, що відомий український важковаговик Дмитро Кучер завершив кар'єру професійного боксера.

Про це заявив колишній тренер 34-річного бійця Андрій Сінєпупов, передає 24 канал.

Дмитро Кучер

Варто відзначити, що під час своєї кар'єри Дмитро володів титулами WBC International Silver, WBC International, а також EBU European.

Крім того, українець двічі претендував на пояс чемпіона світу за версією IBO, однак обидва рази у нього не вийшло його завоювати. Так, у листопаді 2016 року він поступився поясом Марку Хуку, а в березні 2018-го – Кевіну Лерени.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дмитро Кучер

Раніше повідомлялося, що абсолютний чемпіон світу у важкій вазі українець Олександр Усик (16-0, 12 КО) визнаний найкращим боксером 2018 року за версією Yahoo Sports. Переможця визначали шляхом голосування читачів видання.

У цьому році Усик виграв три бої – проти Майріса Брієдіса, Мурата Гассієва і Тоні Бєллью, став переможцем першого сезону Всесвітньої боксерської суперсерії, завоював титул абсолютного чемпіона і захистив це звання. Крім Усика на нагороду ESPN претендували Василь Ломаченко, Майкі Гарсія, Ентоні Джошуа та Моріс Хукер.

Олександр Усик

Нагадаємо, американський боксер Джервонта Девіс, чемпіон світу в першій легкій вазі за версією WBA, заявив, що зможе перемогти чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі знаменитого українця Василя Ломаченка (12-1, 9 КО).

Як повідомляв портал Знай.uа, непереможений російський боксер Олексій Єгоров заявив про бажання провести бій з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком (16-0, 12 КО). За словами Єгорова, його мета – завоювати всі пояси.

Також портал Знай.uа писав, що екс-чемпіон росіянин Мурат Гассієв (26-1, 19 КО), який програв поєдинок проти абсолютного чемпіона у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії, хоче провести реванш. Генсекретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов заявив, що докладе всіх зусиль, щоб організувати цей бій.