Форвард Парі Сен-Жермен і збірної Бразилії Неймар перебуває в романтичних стосунках з розкіншою бразильською моделлю Марі Тавареш.

Неймар і Марі разом відсвяткували Різдво в Сан-Паулу. 20-річна красуня вже встигла похвалитися в Instagram їх спільним фото.

Бразильські ЗМІ стверджують, що саме Тавареш завоювала серце зіркового Неймара після того, як він втретє розлучився зі своєю колишньою дівчиною Бруною Маркезіні.

На батьківщині Неймара його нова подруга вважається однією з найбажаніших дівчат. Пружні форми латиноамериканської моделі допомагають їй займати перші місця в різних рейтингах краси.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Мбаппе - кращий у Франції

Нападник "ПСЖ" і збірної Франції Кіліан Мбаппе визнаний найкращим французьким футболістом 2018 року за версією авторитетного журналу France Football.

20-річний гравець в цьому календарному році зміг виграти з "ПСЖ" чемпіонат Франції, а зі своєю національною командою - Чемпіонат світу з футболу. Мбаппе в 12-ти матчах чемпіонату Франції забив 13 м'ячів і зробив 8 передач.

Раніше повідомлялося, що "Барселона" готова обміняти свого півзахисника Філіппе Коутіньйо на нападника "ПСЖ" Кіліана Мбаппе, і доплатити 150 мільйонів євро.

Кіліан Мбаппе
Кіліан Мбаппе

Сумарна вартість трансферу французького футболіста може перевищити 300 мільйонів євро.

Нагадаємо, "Барселона" придбала Коутіньо у "Ліверпуля" минулої зими. Сума трансферу тоді склала 160 мільйонів євро.

Коутіньо у 15-ти іграх чемпіонату Іспанії забив 4 голи.

Нагадаємо, 3 грудня у Парижі відбулася церемонія нагородження володаря "Золотого м'яча", який у 2018 році отримав півзахисник збірної Хорватії і мадридського "Реала" Лука Модрич.

Як повідомляв портал Знай.ua, сестра Кріштіану Роналду не стримала емоцій через нагородження Модрича.