За інформацією ведучого програми "ПроФутбол" Ігоря Циганика, на даний момент Динамо Київ розглядає два варіанти для посилення лінії атаки.

"Динамо шукає форварда і розглядає різні кандидатури. За Франа Соля захотіли дуже великі гроші. Але йде переговорний процес. Наскільки мені відомо, агенти зменшили свої апетити. Можливо, Соль в результаті і перейде в Динамо. Хоча я нічого не гарантую. Знаю, що є переговори.

Але вони є і з нападником з французького Німа Рашидом Аліуї. Йде трансферний період. Агенти розуміють, що зараз солодкий період. Ближче до закриття трансферного вікна вони знижують свої апетити. Клуби теж розуміють, що купувати гравця в січні або лютому – це різні речі.

Якщо за Соля в будь-якому випадку потрібно платити гроші, то в Аліуї через півроку закінчується контракт. Нім спеціально не дає йому потрібної ігрової практики, хоча навіть коли футболіст виходить на заміну, то забиває більше, ніж основний форвард команди. Нім запропонував йому новий контракт, але Аліуї відмовляється його підписувати. Він чекає серйозної пропозиції влітку. Динамо ж потрібен нападник прямо зараз", – наводить слова Циганика Dynamomania з посиланням на програму "Циганик Live".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на трансфері Соля нібито наполягає особисто тренер киян Олександр Хацкевич. До речі, Фран пообіцяв нідерландському Віллему II, що продовжить контракт на рік, щоб його нинішній клуб зміг заробити на трансфері.

Повідомляється, що Динамо може придбати нападника за 5 млн євро. До речі, Соль є вихованцем мадридського Реала.

Бразилець з Шахтаря хоче в збірну України

Бразильський захисник донецького Шахтаря Ісмаїлі готовий прийняти українське громадянство. Про це під час онлайн-конференції повідомив відомий український журналіст Ігор Циганик:

"Цілком можливо, що вже найближчим часом Ісмаїлі прийме українське громадянство. Близькі до нього люди кажуть, що він серйозно розглядає цю можливість.

Він дуже сподівався отримати виклик у збірну Бразилії, але, отримавши його, не був заграний за збірну.

Тому джерела кажуть, що Ісмаїлі готовий прийняти українське громадянство і конкурувати за потрапляння до збірної України. Приклад Марлоса надихнув його", - сказав в ефірі FootballHub Ігор Циганик.

У березні 2018-го року Ісмаїлі був викликаний в збірну Бразилії на спаринги проти Росії та Німеччини, але в обох поєдинках залишився на заміні.

Циганик вважає кращим Циганкова

Ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганик назвав найкращого українського футболіста у 2018 році.

"Як по мені, це Циганков. Незважаючи на те, що у команди були провали, він зіграв дуже стабільно. Український футболіст – Циганков. Якщо говорити про легіонерів, то можливо конкуренцію йому склав Малиновський. Але мені здається, Циганков яскравіше", – сказав відомий ведучий в ефірі програми "Циганик Live".

У нинішньому сезоні чемпіонату України Віктор Циганков зіграв 18 матчів, в яких відзначився 9-ма голами (у числі яких хет-трик у ворота Карпат) і 3-ма асистами. Також капітан Динамо грав за "біло-синіх" в Лізі Європи та Кубку України. Крім того, Циганков захищав кольори збірної України у спарингах і матчах Ліги націй.

Гол Яремчука за Гент

У 1/4 фіналу Кубка Бельгії (Beker Van Belgie) Гент на виїзді виграв у Сент-Трюйдена.

На 58-й хвилині зустрічі український форвард гостей Роман Яремчук замкнув головою навіс з лівого флангу, зробивши рахунок 0:2.

Також дублем за Гент відзначився Жан-Люк Домпе, а в складі Сент-Трюйдена гол у свій актив записав Йохан Болі. Як підсумок, перемога команди Яремчука з рахунком 1:3. Тепер Гент зіграє у півфіналі Кбку Бельгії.

Додамо, що Яремчук відіграв весь матч за Гент, також всі 90 хвилин був на полі і український півзахисник Сент-Трюйдена Роман Безус.

"Дуже важлива, але в той же час не така вже й проста перемога для нас. Мені знову вдалося забити головою. Я ж великий хлопець і повинен цим користуватися. Думаю, Гент поступово покращує свою гру. Відмінно себе почуваю в команді. Нам потрібно зберегти переможний імпульс", - сказав після матчу Яремчук.

У поточному сезоні Роман зіграв за Гент 24 матчі, в яких забив 8 м'ячів і віддав один асист. Яремчук є кращим бомбардиром Гента в нинішньому сезоні чемпіонату Бельгії (5 голів у 18 матчах).

Вирішальний гол Зінченка за Ман Сіті

Манчестер Сіті зустрівся з Лестером в рамках 1/4 фіналу Кубка Англійської ліги.

У стартовому складі "городян" вийшов український півзахисник Олександр Зінченко, який зіграв на позиції лівого дефендера.

Рахунок у поєдинку відкрив Кевін Де Брюйне на 14-й хвилині і тим самим вивів Ман Сіті вперед. А в другому таймі Марко Олбрайтон повернув статусу поєдинку паритет. Доля зустрічі вирішувалася в серії післяматчевих одинадцятиметрових. Переможний пенальті реалізував українець Зінченко.

Лестер – Манчестер Сіті 1:1 (по пенальті – 1:3)

Голи: 0:1 – 14 Де Брюйне, 1:1 – 73 Олбрайтон.

Лестер: Уорд, Сімпсон, Сеюнджю, Фукс, Магуайр, Ндіді, Іборра (Олбрайтон, 61), Геззаль (Меддісон, 53), Чоудурі, Грей, Іхеаначо (Рікарду Перейра, 81).

Манчестер Сіті: Муріч, Уокер, Ерік Гарсія, Отаменді, Стоунз, Фоден, Зінченко, Марез, Де Брюйне (Гюндоган, 71), Браїм Діас (Стерлінг, 66), Агуеро (Габріел Жезус, 76).

Додамо, що в серії післяматчевих пенальті відзначився курйозом форвард Ман Сіті Рахім Стерлінг, який не реалізував одинадцятиметровий після удару "панєнкою".

Як повідомляв портал Знай.ua, хорват Домагой Віда вирішив всерйоз зайнятися фермерством.