Чемпіон світу WBA в напівсередній вазі філіппінець Менні Пак'яо (60-7-2, 39 КО) готується до бою з 29-річним американцем Едріеном Бронером (33-3-1, 24 КО).

40-річний Пак'яо, який тренується в залі Фредді Роуча в Каліфорнії, провалив одну з допінг-проб про що відразу ж повідомив у своєму Twitter.

"Розпочав святкувати свій "Boxing Day" з кросу в 5 миль до знака "Hollywood", після чого зробив 2000 присідань та інші вправи з ЗФП, і завершив ранок допінг-тестом від VADA. Проба виявилася позитивною на інгредієнт, який називається "найвища якість", - написав відомий боксер.

Історія з Бронером

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Як повідомляє TMZ, 23 грудня Бронер був заарештований у Флориді. Причиною арешту стала неявка боксера в суд на декілька засідань поспіль.
Бронера доставили в окружну в'язницю, але пізніше відпустили, ймовірно, під заставу.
Нагадаємо, у грудні 2017 року Бронера звинуватили у водінні автомобіля без водійських прав, перевищення швидкості і відсутність страховки. До цього він вже прогулював розгляди, через що був затриманий у липні 2018 року. У лютому скандального боксера заарештували в торговому центрі за підозрою в сексуальних домаганнях.
Нагадаємо, 19 січня 2019 року відбудеться бій між Едріеном Бронером і екс-чемпіоном світу у восьми вагових категоріях Менні Пакьяо (59-7-2, 38 КО).

Бій Пак'яо - Бронер відбудеться 19 січня
Бій Пак'яо - Бронер відбудеться 19 січня

Поєдинок відбудеться в Лас-Вегасі (США) на арені MGM Grand.
Напередодні 39-річний Пак'яо і 29-річний Бронер провели спільну прес-конференцію, де відбулася їхня перша зустріч обличчям до обличчя.
Дивіться відео битви поглядів Пак'яо та Бронера:

Пак'яо розповів, що думає про свого суперника.
"Бронер - класний боксер. Швидкий. Особливо в балачках. Він дуже кумедний хлопець. Думаю, після завершення кар'єри в боксі він міг би зробити відмінну кар'єру в кіно. З нього вийде класний комік.
Ні, мене не турбують його жарти. Самі бачите, не можу втриматися від сміху, коли дивлюся в обличчя", - заявив Пак'яо.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пак'яо поділився своїми планами в політиці.