Володар Золотого м'яча-2018, який вручається найкращому футболістові року, хорватський півзахисник Лука Модріч відмовився подовжувати контракт з мадридським Реалом.

Лука Модріч

Цю інформацію повідомляє Telemadrid.

Як повідомляють ЗМІ, умови нового контракту, запропоновані керівництвом клубу, не підійшли Модрічу.

Лука Модріч

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше футболіст говорив, що готовий до кінця своєї кар'єри грати за Реал, тому з нетерпінням чекає нової пропозиції від керівництва.

Якщо сторони не знайдуть компромісу, гравець покине "Реал" цього літа. Контракт хорватського півзахисника з Реалом розрахований до 2020 року.

Керівництво, в свою чергу, впевнено, що вдасться домовитися з гравцем.

Нагадаємо, аргентинский форвард каталонської "Барселони" Ліонель Мессі розповів про боротьбу за "Золотий м'яч" у 2018 році. Також Мессі розповів про суперництво з зірковим португальським нападаючим "Ювентуса" Кріштіану Роналду.

"Я слухав імена номінантів на "Золотий м'яч" і розумів, що я не буду боротися за нього. Я знав, що не буду в числі претендентів, не слухав, став я другим, третім, четвертим або п'ятим. Суперництво з Роналду було дуже класним і цікавим для глядачів", - передає слова Мессі видання Marca.

Мессі

Також раніше портал писав, форвард Парі Сен-Жермен і збірної Бразилії Неймар перебуває в романтичних стосунках з розкішною бразильською моделлю Марі Тавареш.

Неймар і Марі разом відсвяткували Різдво в Сан-Паулу. 20-річна красуня вже встигла похвалитися в Instagram їх спільним фото.

Неймар

Бразильські ЗМІ стверджують, що саме Тавареш завоювала серце зоряного Неймара після того, як він втретє розлучився зі своєю колишньою дівчиною Бруной Маркезіні.

Нагадаємо, як раніше писав Знай.uа, 3 грудня у Парижі відбулася церемонія нагородження володаря "Золотого м'яча", яку в 2018 році отримав півзахисник збірної Хорватії і мадридського "Реала" Лука Модріч.

Як повідомляв портал Знай.uа, сестра Кріштіану Роналду не стримала емоцій через нагородження Модріча.