Форвард мадридскього Атлетіко та збірної Іспанії Дієго Коста оригінальним способом розбудив брата в перший день Нового року.

30-річний нападник поставив каструлю з петардами на ліжко, на якій в цей час спав брат. Хлопець прокинувся від вибухів піротехніки, а жартівник Коста зняв це все на відео і опублікував в Instagram.

У нинішньому сезоні чемпіонату Іспанії Коста зіграв 11 матчів, в яких відзначився одним голом і двома асистами.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Українські футболісти на Новий рік

Настав 2019-й рік. Знамениті футболісти зустрічали його в компанії улюблених людей.

Пропонуємо вам подивитися як зустріли Новий рік відомі українські і світові футболісти.

Привітання Усика з Новим роком

Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик привітав українців з Новим роком.

Привітання найкращий боксер світу 2018 року записав у Лапландії українською мовою. Усик побажав здоров'я, миру, любові, сили, радості, натхнення, усмішок і всього самого найкращого. Потім Олександр з дружиною і з дітьми кілька разів прокричав "З Новим роком!!!", чим порадував Україну і своїх співвітчизників.

Усик - найкращий боксер 2018 року

Абсолютний чемпіон світу в крузервейті Олександр Усик (16-0, 12 КО) став найкращим боксером 2018-го року за версією WBA.
В 2018 році український боксер об'єднав титули WBC, WBO, WBA (Super), IBF у крузервейті, завоював пояс журналу The Ring і виграв Всесвітню боксерську суперсерію.

У 2018-му році Усик переміг Майріса Брієдіса, Мурата Гассієва і Тоні Беллью.

На даний момент Усик – єдиний абсолютний чемпіон світу з боксу. До нього жодному українцю не вдавалося об'єднати всі пояси. Ближче всього до цього був Володимир Кличко (WBA Super, IBF, WBO, IBO, The Ring), але йому не вистачало пояса Всесвітньої боксерської ради (WBC).

Визнання Усика

Олександр Усик (16-0, 12 КО) був названий боксером 2018-го року за версією журналу The Ring.

Варто відзначити, що кращим тренером року за версією видання став тренер Усика і чемпіона світу за версією WBO і WBA в легкій вазі Василя Ломаченка (12-1, 9 КО) - Анатолій Ломаченко.

Кращим боєм року став реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним.

Поверненням року став британо-ірландець Тайсон Ф'юрі, а 12-й раунд його бою з Деонтеєм Вайлдером став раундом року.

Нагадаємо, Усик став найкращим боксером 2018 року за версією Yahoo Sports.

Раніше також ESPN назвав Усика найкращим боксером року.

У цьому році Усик виграв три бої – проти Майріса Бриєдіса, Мурата Гассієва та Тоні Беллью, став переможцем першого сезону Всесвітньої боксерської суперсерії, завоював титул абсолютного чемпіона таі захистив це звання.

Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions
Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions

Крім Усика на нагороду ESPN претендували Василь Ломаченко, Майкі Гарсія, Ентоні Джошуа та Моріс Хукер.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Беллью, і захистив таким чином всі свої титули.

На прес-конференції після бою Олександр Усик розповів, що в першу чергу йому необхідно відпочити після важкого бою, а також поділився планами на майбутнє.

Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси
Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси

"Я мав зосередитися на кожному раунді. Беллью дійсно небезпечний боксер. Я намагався заспокоїти себе в перших чотирьох раундах. Все було добре.

У мене справді був важкий рік. Це був найуспішніший, але найскладніший рік. Зараз я думаю про те, щоб провести час з родиною.

Рік був психологічно складним і фізично. Періоди між боями були надто короткими, я ніколи не відчував себе на 100% готовим. Після фінальної битви з Муратом Гассієвим у мене було всього 30 днів, щоб відновитися. Під час тренувального табору я лежав у ліжку, дивлячись у стелю, і мені прийшла в голову думка: "Що я тут роблю?".

Чи ставлю я собі за мету стати абсолютним чемпіоном у супертяжях? Звичайно. Потрібно ставити собі цілі. Якщо ми не ставимо собі цілі – ми трухнемо. Ми повинні ставити собі цілі", - заявив Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зробив відверту заяву після перемоги над Беллью.