Третя ракетка України і 58-я ракетка світу Даяна Ястремська вийшла в 1/4 фіналу турніру WTA категорії International в Хобарті, Австралія.
Ястремська за годину обіграла представницю Білорусі Віру Лапко з рахунком 6:1, 6:4. У першому сеті Даяна виграла два гейми на подачі суперниці, а у другій партії – один.
За вихід у півфінал Ястремська побореться з переможницею пари Зоя Хайвс (Австралія) – Белінда Бенчич (Швейцарія).

Ястремська також виступить на турнірі в Хобарті, Австралія. Хардовый турнір серії WTA International в Хобарті пройде з 7 по 12 січня 2019 року. Призовий фонд змагань - $250,000.

Нагадаємо, Україна і США має найперспективніших молодих тенісисток.

Так, в оновленому рейтингу Жіночої тенісної органзації (WTA) всі перші місця у вікових групах до 20 років займають дівчата з двох країн - України та США.
до 14 років: Кору Гауфф (США, 874)
до 15 років: Даша Лопатецька (Україна, 523)
до 17 років: Аманда Анісімова (США, 93)
до 19 років: Софія Кенин (США, 48)
Серед молодих українок Даяна Ястемская займає найвищу позицію в загальному рейтингу WTA.

Даяна Ястремська
Даяна Ястремська

18-річна українська тенісистка Даяна Ястремська, яка виграла престижний турнір серії WTA International в Гонконзі, піднялася на шість позицій і тепер посідає рекордне для себе 60-е місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації WTA.

Зазначимо, що Ястремська – наймолодша українка, яка завоювала титул WTA.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, тріумфальний шлях Світоліної показали в одному відео.