Півзахисник мадридського Реала Іско явно незадоволений кількістю ігрового часу і ставленням до нього з боку головного тренера "галактікос" Сантьяго Соларі.

Своє невдоволення 26-річний плеймейкер висловив, поставивши лайк під постом фаната "вершкових" в Twitter з критикою Соларі.

"Він ставить у склад Себальоса, Каземіро, який не в формі, він напевно навіть випустить себе, який завершив кар'єру 20 років тому, але не Іско", – написав користувач з ніком Alejandro. Іско поставив лайк під цим коментарем, але через деякий час прибрав його.

Як раніше писав Знай.ua, мадридський "Реал" у першому матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії переміг "Леганес" з рахунком 3:0.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Реал" – "Леганес" 3:0

Голи: Рамос, 44 (з пенальті), Васкес, 68, Вінісіус, 77

Попередження: Начо, Вальверде – Гумбау

Зазначимо, що український голкіпер Андрій Лунін, який грає за "Реал", не виступав у цьому матчі через орендну домовленість.

Повторний матч 1/8 фіналу між "Леганесом" і "Реалом" відбудеться 16 січня.

Нагадаємо, Жозе Моуріньо, колишній головний тренер "Манчестер Юнайтед", назвав умову, за якої готовий повернутися в мадридський "Реал", пише Mundo Deportivo.

Жозе Моуріньо
Жозе Моуріньо

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки МЮ заплатить Моуріньо за розірвання контракту.