П'ятирічний син американського бійця UFC Джо Лоузона зміг побороти рак, який у дитини діагностували при народженні.

Протягом п'яти років Джоуї був змушений носити слуховий апарат, оскільки йому було важко переносити різні шуми без нього. На початку 2019 року лікарі повідомили, що дитина змогла впоратися із хворобою. Має пройти ще багато часу від періоду відсутності ознак захворювання до повної ремісії.

"Я був чертовськи безпорадний. Нічого не міг зробити, щоб вплинути на ситуацію. Ви знаходитесь у повній залежності від хвороби, і це справді огидне почуття.

Мине кілька місяців, і подивимося, як все піде. Я прийму рішення - думаю, буду знову битися. Але дурнем бути не збираюся. Якщо через три місяці я зрозумію, що все одно втомлююся і робота дається мені важко, то я закінчу. Зараз я просто щасливий за Джоуї. Він - щаслива маленька дитина", - розповів Лоузон в інтерв'ю MMA Fighting.

Джо Лоузон з родиною
Джо Лоузон з родиною

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Джо Лоузон за свою кар'єру провів 42 поєдинки, в яких здобув 27 перемог. Останній бій американець у квітні 2018 року, коли програв у другому раунді Крісу Грютцемахеру.

Як раніше писав Знай.ua, спеціалізований портал MMA Fighting вибрав найкращий нокаут 2018 року в змішаних єдиноборствах.

Найкращим нокаутом став удар мексиканця Яїра Родрігеса в поєдинку проти корейського бійця Чан Сон Джона. Бій відбувся 10 листопада 2018 року на UFC Fight Night 139.

Нагадаємо, чемпіон UFC в напівважкій і важкій вазі американець Даніель Корм'є став бійцем року за версією спортивного телеканалу ESPN у 2018 році.

Даніель Кормье
Даніель Кормье

Як раніше писав Знай.ua, шоу UFC назвали найкращими серед усіх видів спорту.