Українські хокеїстки здобули чергову перемогу в рамках відбору на чемпіонат світу в Дивізіоні ІІВ. Жіноча збірна України з хокею перемогла свого останнього суперника - збірну Гонконгу, та впевнено зайняла перше місце у групі.

На гру українські хокеїстки вийшли в статусі переможців турніру. Але гра з аутсайдером не була легкою.

У першому періоді Україна впевнено відкрила рахунок у матчі завдяки шайбі Єлизавети Рябкіної, а після цього Діана Ковтун подвоїла рахунок. Проте в самому кінці першої двадцятихвилинки Гонконг відіграв один гол і вже Вікторія Ткаченко виймала шайбу з воріт

В середині другого періоду Гонконг і зовсім зрівняв рахунок, проте далі забивали лише українські хокеїстки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Єлізавета Рябкіна закинула третю шайбу нашої команди. А до кінця періоду наші дівчата ще двічі відзначилися закинутими шайбами. Юлія Добровольська та Інна Козуб довели рахунок до розгромного – 5:2.

Українська жіноча збірна на цьому турнірі виграла всі свої чотири гри та посіла перше місце серед п’яти команд. Ця перемога дозволить нашим хокеїсткам взяти участь у чемпіонаті світу дивізіону ІІВ, який пройде в наступному році.

Гонконг – Україна 2:5 (1:2, 1:3, 0:0)

Шайби: 0:1 Рябкіна (Козуб, 01:54). 0:2 Ковтун (17:30). 1:2 Іп (А. Лі, Лау, 18:26). 2:2 Квок (Іп, 28:19 – більш.). 2:3 Рябкіна (Слащова, Вансович, 28:38). 2:4 Добровольська (Ткачук, Скащук, 30:59). 2:5 Козуб (Рябкіна, Вансович, 35:51).

Нагадаємо, збірна України з хокею (U-20) здобула перемогу над японцями, набравши перші очки на чемпіонаті світу.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України з хокею отримала нового головного тренера

Також Знай.ua писав, шведські хокеїсти влаштували льодове побоїще