Капітан "Кардіфф Сіті", британський футболіст Шон Моррісон, ледь не помер через розрив апендикса, повідомляє Express.

Моррісон відчув себе погано, але не хотів звертатися до лікарів. Дружина футболіста все ж таки наполягла і звернулася до медиків. В результаті, Моррісон був екстрено доставлений до лікарні, де було виявлено розрив апендикса. Це могло призвести до викиду токсинів в інші частини тіла і стати смертельним.

Як виявилося пізніше, жінка врятувала свого чоловіка життя. За словами лікарів, якби футболіста привезли на 45 хвилин пізніше, вони вже нічим би не змогли йому допомогти.

"Вдома, я відчув себе погано, але не захотів звертатися до медиків. Однак моя дружина Стейсі, незважаючи на протести, звернулася до клубних лікарів", - розповів Моррісон.

Нагадаємо, раніше український футболіст, нападник "Альбасете" Роман Зозуля врятував життя своєму одноклубнику під час матчу чемпіонату Іспанії проти "Гранади".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
У середині першого тайму форвард "Альбасете" Рен Манай зіткнувся з суперником і впав без свідомості. Зозуля вмить кинувся до одноклубника, і допоміг йому прийти до тями.
Роман Зозуля врятував життя одноклубнику
Роман Зозуля врятував життя одноклубнику
Пізніше Манай звернувся до Зозулі зі словами подяки: "Ти врятував мене".
Українець Зозуля виступає за "Альбасете" з 2017 року. Раніше він грав за київське "Динамо", "Дніпро" і "Бетіс".
Як раніше писав Знай.ua, київське "Динамо" потрапило у топ-20 кращих клубів за всю історію Кубка чемпіонів і Ліги чемпіонів.

ФК Динамо
ФК Динамо

Офіційний сайт УЄФА опублікував зведену турнірну таблицю Кубка чемпіонів і Ліги чемпіонів за 1955 - 2018 роки, в якому "Динамо" зайняв 12 місце.
Наголошується, що за всю історію змагань у них взяли участь 513 клубів і серед них - п'ять українських.
"Динамо" 35 разів брали участь у КЧ і ЛЧ, зіграли 231 матч і набрали 245 очок.
Крім "Динамо" в список потрапили "Шахтар" (31 місце), "Дніпро", "Металіст" і "Таврія".
Очолює список найкращих мадридський "Реал", другі - мюнхенська "Баварія", а замикає трійку лідерів "Барселона".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.