Російський боєць змішаних єдиноборств Федір Ємельяненко програв бій нокаутом проти американського бійця Райана Бейдера на турнірі Bellator 214.

Бейдер за 35 секунд нокаутував Ємельяненка. Таким чином, американець завоював чемпіонство Bellator відразу в напівважкій і важкій вазі.

Для Ємельяненка ця поразка стала шостою в кар'єрі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще
Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.

Нагадаємо, чемпіон UFC в напівважкій і важкій вазі американець Даніель Корм'є став бійцем року за версією спортивного телеканалу ESPN у 2018 році.

Даніель Кормье
Даніель Кормье

Корм'є став другим бійцем в історії UFC після екс-чемпіона Конора Макгрегора, який володіє двома чемпіонськими поясами у двох вагових категоріях.
"Всесвіт божевільний. Тільки ти починаєш миритися з думкою, що, можливо, я лише другий. Але реальність така, що кар'єра була досить хороша, щоб досягти неймовірних висот…
Але я ніколи не був хлопцем, який забрався на вершину. У мене не було щасливого моменту чемпіонства на Олімпіаді. Коли починався цей рік, я думав: "Я просто буду жити з кожним днем заради шансу боротися, і тоді подивимося, яким буде рахунок", - сказав Корм'є в інтерв'ю ESPN.
Нагадаємо, у 2018 році Корм'є провів три поєдинки, здобувши перемоги у всіх, і захистив свої титули в обох вагових категоріях, що є унікальним досягненням в UFC.
Даніель Корм'є, MMA Fighting
Даніель Корм'є, MMA Fighting
Крім того, Корм'є очолює рейтинг бійців ESPN і UFC незалежно від вагових категорій.

Як повідомляв портал Знай.ua, Конор Макгрегор вдруге став батьком.