Російський боєць змішаних єдиноборств Федір Ємельяненко програв бій нокаутом проти американського бійця Райана Бейдера на турнірі Bellator 214.

35-річний Бейдер нокаутував 42-річного Ємельяненка за 35 секунд. Таким чином, американець завоював чемпіонство Bellator в двох вагових категоріях: напівважкій і важкій вазі.

Для Ємельяненка ця поразка стала шостою в кар'єрі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Турнір Bellator 214 пройшов 26 січня у Лос-Анджелесі.

Російський боєць ММА Олег Тактаров прокоментував поразку Ємельяненка, підкресливши, що у Федора серйозні проблеми зі здоров'ям.

Федір Ємельяненко програв бій Райану Бейдеру
Федір Ємельяненко програв бій Райану Бейдеру

"Федір був не там. Не знаю, що сталося, але проблеми були помітні вже на відкритому тренуванні два дні тому. Він був там, але він не був там. Людина просто не реагувала на події, він хотів бути де завгодно, але не в клітці. Ємельяненко показали в той момент, коли йому бинтували руки: боляче було дивитися і усвідомлювати, що він змушений зараз йти і битися. Це якісь проблеми зі здоров'ям. Це був не Федір.

Що тепер для Федора? Це зараз найскладніше. Не захоче він ось так іти. Мені здається, найкращий варіант - зробити бій типу Шемрок - Грейсі. Тобто знайти суперника віку Федора. Той же Мірко Крокоп. Загалом, потрібна гарна історія", - передає слова Тактарова Чемпіонат.

Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.