У Санкт-Петербурзі патрульні поліцейські забрали у громадянина Узбекистану паспорт на перевірку. Отримавши назад документ, чоловік побачив, що порожні сторінки копи ручкою обписали різними лайливими словами.

Таким чином правоохоронці вирішили провчити узбека за те, що він відмовився їм платити, пишуть російські ЗМІ.

Місцевий депутат, дізнавшись про те, що трапилося, умовив потерпілого подати заяву в поліцію.

Як розповів він, правоохоронців-хуліганів вже розшукують.

При цьому, за його словами, коренем проблеми є те, що як мігранти, так і росіяни, не звикли скаржитися на порушення з боку "людей у формі". І таку практику терміново необхідно змінювати, оскільки лише так можна присікти подібні та інші правопорушення зі сторони охоронців закону.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", у місцевих ЗМІ промайнула новина про те, що копів Санкт-Петербургу готують до роботи в умовах воєнного стану. Однак незабаром публікацію видалили.