Екс-чемпіон світу Тайсон Ф'юрі (28-0, 18 КО) і чемпіон WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер (41-0, 39 КО) проведуть реванш.
Про це повідомив Деонтей Вайлдер. За словами боксера, їх команди вже домовилися з основних моментів, і про їх поєдинку оголосять протягом двох тижнів.
"Скоро, дуже скоро. Про поєдинок оголосять протягом двох тижнів. Думаю, десь так. По основних моментах ми вже домовилися. Команди опрацьовують дрібні деталі контракту. Ще трохи і ми влаштуємо ще один епічний заміс у ринзі", - сказав Уайлдер.

Нагадаємо, бій Ф'юрі - Уайлдер, який відбувся 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру, несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Пізніше стало відомо, що перед боєм Уайлдер переніс операцію на руці.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Уайлдер заявив, що суддя занадто довго відраховував нокдаун Тайсону Ф'юрі, замість того, щоб зупинити бій.

"Ми побачили, на що здатний Ф'юрі, особливо коли він піднявся. Я досі здивований. Я бачив, як у нього очі закочувалися. Дев'ять з десяти суддів зупинили б бій. Подивіться на Маліка Скотта в бою проти Дерека Чісори - він піднявся на коліно на рахунок 9, встав на 10, але поєдинок все одно зупинили. Мені здалося, що в бою з Ф'юрі суддя рахував дуже повільно.
Але я не виправдовуюся, адже ми показали всьому дивізіону, на що здатні. Ми билися, як справжні чемпіони. Ми зібралися, домовилися про поєдинок і побилися, і все без зайвої нісенітниці. Тому що ми найкращі і захотіли вирішити, хто найкращий у важкій вазі. Це був чудовий бій, і я готовий побитися знову", - передає слова Уайлдера BoxingScene.

Нагадаємо, з початку бою Уайлдер працював першим номером, постійно атакуючи, але Ф'юрі з легкістю йшов від більшості ударів у своїй манері: блазнював і кривлявся, і забирав раунд за раундом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

У дев'ятому раунді Ф'юрі побував в нокдауні, але встав і продовжив бій. У фінальному раунді британець також побував в нокдауні, але знову відновився і завершив поєдинок.

В результаті 12-раундовий бій завершився внічию. Оцінки суддів: 115:111 (Уайлдер), 114:110 (Ф'юрі) і 114:114 (нічия).

Нагадаємо, знаменитий американський промоутер Боб Арум назвав Тайсона Ф'юрі найкращим супертяжем свого часу.

"Це чудовий бій. Думаю, Уайлдер не найкращий боксер, але я впевнений, що він найкращий панчер в суперважкому дивізіоні.

А Тайсон Ф'юрі в свій час був найкращим супертяжем. Питання в тому, чи зможе він застосувати свої вміння після простою, який у нього був. Ми не знаємо відповіді на це питання, і я не можу на нього відповісти. Чи зможе Тайсон Ф'юрі повернутися до рівня, який був у нього під час поєдинку з Кличком? Відповідь є у Ф'юрі, а я не знаю, це факт чи ні", - сказав Арум.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.