Австралійський боксер Джефф Хорн (19-1-1, 13 КО) готовий провести другий бій проти екс-чемпіона світу у восьми вагових категоріях, чемпіона світу за версією WBA в напівсередній вазі Менні Пакьяо (61-7-2, 39 КО).
"Так, я хочу зробити це знову. Підсумок першого бою з Менні викликав багато суперечок з приводу рішення суддів, і я хотів би побити його знову, щоб довести свою точку зору. Він легенда боксу, але я вважаю, що у мене настільки незручний для нього стиль ведення бою, що він просто не може до нього пристосуватися", - передає слова Хорна BoxingScene.
Нагадаємо, бій перший бій Пак'яо - Хорн відбувся 2 липня 2017 року в Брісбені (Австралія) і завершився перемогою австралійця за очками.

Завершення кар'єри

Менні Пак'яо (60-7-2, 39 КО) завершить кар'єру у 2019 році. Про це розповів його промоутер Боб Арум. Також він повідомив, що Пакьяо планує провести ще три бої.

"Зустріч вийшла насиченою та інформативною. Ми дізналися, чого він хоче. Він збирається провести один бій у цьому році, потім два поєдинки в наступному і після цього завершить кар'єру", - передає слова Арума BoxingScene.

Нагадаємо, Пак'яо, який зараз займає посаду сенатора парламенту, розповів, що не планує балотуватися на пост президента Філіппін.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
"Після того як я вже став сенатором, не знаю, чи буду боротися за посаду президента. Хтось скаже, що хотів би цього, але це величезна відповідальність, і поки у мене немає планів балотуватися в президенти.
Я щасливий бути сенатором і служити своїй країні, і в той же час мати можливість продовжувати кар'єру боксера. На сьогоднішній день в мої плани входить продовжувати кар'єру, так як я можу це робити", - передає слова Пак'яо BoxingScene.
Термін Пак'яо на посту сенатора закінчується у 2022 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пак'яо поділився своїми планами в політиці.