Російський боєць змішаного стилю Хабіб Нурмагомедов отримав дев'ятимісячну дискваліфікацію від Атлетичної комісії штату Невада.

Про це стало відомо завдяки повідомленню MMA Fighting.

Російський спортсмен отримав покарання за поведінку під час турніру UFC 229, коли він після перемоги над Конором Макгрегором накинувся на спаринг-партнера ірландця Діллона Деніса і спровокував масову бійку. Нурмагомедов також заплатить 500 тисяч доларів штрафу.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Покарання також отримав Макгрегор. За участь у масовій бійці після поєдинку його було дискваліфіковано на півроку, а також оштрафовано на 50 тисяч доларів, передає журналіст Аріель Хальвані.

Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор
Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор

Варто нагадати, що чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов підозрюється в причетності до нападу на відомого дагестанського блогера і шоумена Ельдара іразієва. Як пише дагестанське видання Чернетка, в Махачкалі на Іразієва напала юрба і жорстоко побила нібито за необережні висловлювання на адресу бійця. Серед нападників, за даними видання, був секундант Нурмагомедова Магомед Магомедов. Напад було скоєно 26 січня, і відбувалося на очах Нурмагомедова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-чемпіон світу UFC (Абсолютного бійцівського чемпіонату) в напівлегкій і легкій вазі ірландець Конор Макгрегор (25 боїв, 21 перемога, 18 з них — нокаутом) вирішив побалувати себе дорогою покупкою.

На своїй сторінці в Instagram знаменитий боєць, чий стан авторитетний журнал Forbes оцінив в 130 мільйонів доларів, розмістив відео, на якому він гортає буклет. Підписники Конора можуть розглянути на відео розкішну яхту Prestige 750, вартість якої становить 3 мільйони фунтів стерлінгів (трохи менше 4 мільйонів доларів).

Нагадаємо, стало відомо, скільки Нурмагомедову заплатили за бій з Макгрегором.

Як повідомляв Знай.uа Ємельяненко сенсаційно нокаутували за 35 секунд: відео.

Знай.uа писав, Макгрегор висловився про успіхи Сульшера з Манчестер Юнайтед: він особливий.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще