Артем Лобов, ірландський боєць змішаних єдиноборств російського походження, який виступає в напівлегкій і легкій вагових категоріях, пішов з UFC. Про це повідомляє ESPN.
Лобов розірвав контракт з UFC за обопільною згодою сторін. Відтепер він є вільним агентом.
В рамках UFC Лобов провів сім боїв (3 перемоги, 4 поразки), останній з яких - проти Майкла Джонсона - програв. Лобов також відомий, як спаринг-партнер екс-чемпіона UFC Конора Макгрегора.
Нагадаємо, після нападу разом з Макгрегором на автобус з бійцями Лобова зняли з бою на турнірі UFC 223.

Нурмагомедова відсторонили від боїв на 9 місяців і оштрафували на 500 тисяч доларів. Макгрегор отримав відсторонення на півроку, і оштрафований на 50 тисяч доларів.

Як раніше писав Знай.ua, Хабіб Нурмагомедов відмовився від $15 млн. за реванш з екс-чемпіоном Конором Макгрегором (21-4).

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов хоче піти з UFC.