Нещодавно протоієрей Всеволод Чаплін, який раніше очолював Синодальний відділ РПЦ із взаємодії Церкви і суспільства, закликав до знищення "зрадників Росії", що переїхали за кордон.

Американський адвокат та правозахисник російського походження Юлія Баттерслім відповіла протоієрею у блозі на "Обозреватель".

Баттерслім звернула увагу на те, що Чаплін не розповів, кого саме він вважає "зрадниками", і чи мова йде про усіх, хто залишив Росію та переїхав у західні держави.

"У мене з цим фруктом аж 50 спільних друзів у Facebook. Хто-небудь передайте цьому істинно віруючому християнському радикалу, що я можу дати йому свою домашню адресу в центрі Кремнієвої Долини для "точкового ракетного удару". А то я, сволота така, вже 17 років на чужині "Батьківщині зраджую" та ще й іншим допомагаю", - пише Баттерслім.

Вона також зазначила, що влітку приїде до Росії, де може зустрітись із Чапліним особисто.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Чаплін закликав до страти терористів без жодного суду.