Чемпіонка світу з дзюдо, 18-річна українка Дарина Білодід, відпочиває на Багамських островах.

На своїй сторінці в Instagram Білодід поділилася фотографією в купальнику, яка викликала бурю захоплення серед шанувальників спортсменки.

Нагадаємо, Білодід була визнана найкращою дзюдоисткой світу у ваговій категорії до 48 кг.

В оновленому рейтингу міжнародної федерації дзюдо, Білодід, наймолодша чемпіонка світу в історії, впевнено лідирує з перевагою в 17 пунктів перед найближчою противницею, дзюдоїсткою з Монголії Уранцецег Мунхбат.

Нагадаємо, Дарина Білодід виграла "золото" чемпіонату світу з дзюдо, що проходив у Баку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дарина Білодід
Дарина Білодід

Таким чином, Білодід стала наймолодшою спортсменкою, яка вигравала титул чемпіонки світу серед дорослих.

У фіналі чемпіонату світу у ваговій категорії до 48 кг Білодід перемогла чемпіонку світу-2017 Фуну Тонакі, яка представляє Японію. Українська дзюдоїстка виграла у міцної японки прийомом іппон, що принесло Білодід дострокову перемогу.

У півфіналі чемпіонату світу Дар'я перемогла олімпійську чемпіонку Паулу Парету, яка захищає честь Аргентини.

На попередніх стадіях Білодід виявилася сильнішою за Галбадрах Отнторгонец із Казахстану, Яо Ксьонг із Китаю та Дітрію Краснію, яка представляє Косово.

Як повідомляв портал Знай.ua, Білодід тріумфально перемогла на чемпіонаті світу.