Артем Лобов, ірландський боєць змішаних єдиноборств російського походження, який пішов з UFC, може продовжити кар'єру в українському промоушен World Warriors Fighting Championship (WWFC), пише ringside24.

За інформацією джерела, Лобов може провести наступний бій з чемпіоном WWFC в легкому і напівлегкому дивізіонах Хасаном Асхабовим. Повідомляється, що Лобов попросив гонорар у розмірі $100 тис.

Як раніше писав Знай.ua, Лобов розірвав контракт з UFC за обопільною згодою сторін. Відтепер він є вільним агентом.

В рамках UFC Лобов провів сім боїв (3 перемоги, 4 поразки), останній з яких - проти Майкла Джонсона - програв. Лобов також відомий, як спаринг-партнер екс-чемпіона UFC Конора Макгрегора.
Нурмагомедова відсторонили від боїв на 9 місяців і оштрафували на 500 тисяч доларів. Макгрегор отримав відсторонення на півроку, і оштрафований на 50 тисяч доларів. Строки дискваліфікації відліковуються з 6 жовтня.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Як пише дагестанське видання Черновик, в Махачкалі на Іразієва напала юрба і жорстоко побила нібито за необережні висловлювання на адресу бійця.
Серед нападників, за даними видання, був секундант Нурмагомедова Магомед Магомедов. Напад було скоєно 26 січня, і відбувався на очах Нурмагомедова. За інформацією видання Super.ru, Хабіб в цей час перебував в Австралії.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов хоче піти з UFC.