Президент UFC Дана Уайт заявив, що готовий прийняти виклик боксерського промоутера Оскара де Ла Хойї, який неодноразово пропонував йому провести поєдинок за боксерськими правилами.

"Де Ла Хойя викликав мене на бій? Він ідіот. Я згоден на такий поєдинок. Такі ідіоти, як він, повинні відповідати за свої слова. Так, я битимусь з Оскаром. Але не в боксі, а в MMA.

Раніше, коли починалися такі проблеми, я говорив: "Я його перебоксую". Але зараз я не буду боксувати з де Ла Хойєю", - передає слова Уайта MMA News.

Оскар Де ла Хойя
Оскар Де ла Хойя

Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще