Канадські хокейні команди Acadia Axemen і StFX влаштували масову бійку під час університетського матчу.
У бійці брали участь всі гравці, і навіть тренери команд.
У результаті восьмеро гравців команди-господарки, п'ятеро гостей, а також обидва тренери отримали дискваліфікацію до кінця матчу, а загальний штрафний час склав 310 хвилин.

Гра закінчилася перемогою Акадії з рахунком 6:3.

Як писав Знай.ua, хокеїсти канадської команди Dauphin Kings, які виступають в Канадській молодіжній хокейній лізі, провели гру "Українська Ніч", на яку вийшли у синьо-жовтій формі з українською символікою.

Цей матч Dauphin Kings проти Portage Terriers пройшов у рамках Всеканадского національного українського фестивалю в містечку Дофін з однією з найбільших українських діаспор.
Гра закінчилася з рахунком 4:1 на користь Portage Terriers.

Канадські хокеїсти Dauphin Kings провели гру "Українська Ніч"
Канадські хокеїсти Dauphin Kings провели гру "Українська Ніч"

Такий матч хокеїсти проводять четвертий рік поспіль.
"Минулого року це були сорочки з вишивкою, а в цьому - синьо-жовті з тризубами. Близько двох тисяч канадців прийшли, щоб вболівати за улюблену команду і заодно побувати на святі української культури", - повідомляє Ukrainian people.

Як повідомляв портал Знай.ua, шведські хокеїсти влаштували льодове побоїще.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще