Півзахисник "Ювентуса" Дуглас Коста потрапив у ДТП, повідомляє Football Italia.
За інформацією видання, аварія сталася вранці 4 лютого на трасі на півночі Італії. Jeep Cherokee, за кермом якого був футболіст, зіткнувся з автомобілем Fiat Punto.

47-річного водія Фіата доставили у лікарню.
Хто став винуватцем ДТП не повідомляється.

Як раніше писав Знай.ua, дружина врятувала життя футболісту, який не хотів звертатися до лікарів.

Капітан "Кардіфф Сіті", британський футболіст Шон Моррісон, ледь не помер через розрив апендикса, повідомляє Express.

Шон Моррісон
Шон Моррісон

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Моррісон відчув себе погано, але не хотів звертатися до лікарів. Дружина футболіста все ж таки наполягла і звернулася до медиків. В результаті, Моррісон був екстрено доставлений до лікарні, де було виявлено розрив апендикса. Це могло призвести до викиду токсинів в інші частини тіла і стати смертельним.

Як виявилося пізніше, жінка врятувала свого чоловіка життя. За словами лікарів, якби футболіста привезли на 45 хвилин пізніше, вони вже нічим би не змогли йому допомогти.

"Вдома, я відчув себе погано, але не захотів звертатися до медиків. Однак моя дружина Стейсі, незважаючи на протести, звернулася до клубних лікарів", - розповів Моррісон.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.