Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях канадський боєць Жорж Сен-П'єр (28-2) і чемпіон UFC у легкій вазі Хабіб Нурмагомедов (27-0) ведуть переговори про бій.
Про це повідомив Сен-П'єр.
"Вже на протязі декількох місяців мої менеджери ведуть переговори з UFC про поєдинок з Хабібом. Ми обидва хочемо цього поєдинку.
Мене особливо мотивує те, що я можу отримати шанс перемогти того, кого вважають невразливим. Ця мета вабить і лякає одночасно. Я вважаю Хабіба кращим бійцем світу. Він бере кожен раунд. Жоден боєць не може знайти у нього вразливість.
Але UFC це бізнес. Для них Хабіб - це світле майбутнє організації. Вони не хочуть ризикувати, поставивши його проти мене. Кожен діє з своїх інтересів. Така реальність на даний момент", - розповів Сен-П'єр.
Нурмагомедова відсторонили від боїв на 9 місяців і оштрафували на 500 тисяч доларів. Макгрегор отримав відсторонення на півроку, і оштрафований на 50 тисяч доларів.
Строки дискваліфікації відліковуються з 6 жовтня.
"Політика назавжди", - коротко написав написав Нурмагомедов в Twitter.

Як раніше повідомляв Знай.ua, чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов підозрюється в причетності до нападу на відомого дагестанського блогера і шоумена Ельдара Іразієва.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Як пише дагестанське видання Черновик, в Махачкалі на Іразієва напала юрба і жорстоко побила нібито за необережні висловлювання на адресу бійця.
Серед нападників, за даними видання, був секундант Нурмагомедова Магомед Магомедов. Напад було скоєно 26 січня, і відбувався на очах Нурмагомедова. За інформацією видання Super.ru, Хабіб в цей час перебував в Австралії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов хоче піти з UFC.