У лютому промислове виробництво в Росії знизилося на 2,7% в порівнянні з лютим минулого року.

Як повідомляє статистика, за перші два місяці нового року падіння виробництва склало 0,3%. Однак російські фахівці вважають ці дані не показовими, оскільки в минулому році лютого був на один день довше.

Проте, економісти планували, що падіння виробництва складе 1%. Однак їх прогноз не збувся. Також експерти відзначили динаміку за останні три місяці: в січні зростання на 0,7%, в грудні - падіння на 1,5%.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що російська економіка знаходиться на межі бідності. Так російські фінансові фахівці підрахували, що відтік капіталу в цьому році складе 25 мільярдів доларів. Офіційний прогноз по відтоку капіталу поки становить 40 мільярдів доларів.

"Банк Росії" в минулу п'ятницю поліпшив прогноз по відтоку капіталу з РФ на 2017 рік до 25 мільярдів з 47 мільярдів доларів, 2018 рік - до 29 мільярдів з 52 мільярдів доларів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще