Колишній гравець київського "Динамо", а нині футбольний тренер Олександр Алієв відповів на звинувачення екс- дружини у побитті та показав компрометуюче відео з напівголою п'яною колишньою.

За словами Алієва, його шлюб зруйнував алкоголь. Спочатку пив він, а тепер, каже, колишня дружина. Футболіст стверджує, що Тетяна наймає людей, які її спеціально б’ють. А все, переконує Алієв, для того, щоб вину перекласти на нього і забрати нажите майно.

В результаті сімейної драми страждають діти колись щасливого подружжя.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ось, дивіться, в якому вона стані. Це о третій годині ночі, діти у мене спали, я прийшов, а вона знову почала мене провокувати ... Ви бачите синці? Ось з цього все почалося. Я її вигнав в той день. кажу, що вона п'яна. Де вона ходить, лазить і отримує - значить, вона ходить не з тими людьми. вона каже, що це робить Саша. Вибачте, але я цього не роблю ", - розповів колишній динамівець в інтерв'ю ТСН.

За словами Алієва, такого відвертого відео з колишньою він має багато.

Проживши 8 років у шлюбі, подружжя зі скандалом розлучилось у 2016 – Тетяна пішла, бо Алієв її систематично бив. Однак, футболіст переконує, що причина була інша.

"Так я її бив. Але я її бив не просто так. Це було тоді. Вона провокувала, вона лізла до мене", - пояснює Алієв, звинувачуючи у всьому свою колишню дружину.

"Вона їздила на дорогих машинах, у неї була охорона, у неї були няні, хатні працівниці… Але коли я перестав грати, заробляти перестав - все, тепер потрібно мене поливати брудом", - говорить футболіст.

Нині у свої 34 роки Алієв каже, що з алкоголем зав'язав, та згадує, як на це рішення вплинув президент клубу Ігор Суркіс.

"Або футбол, або алкоголь, я вибрав футбол, я Михайловичу пообіцяв, я закодувався", - зізнається Алієв.

А свої нові проблеми Алієв називає помстою колишньої. Але, за його словами, попри війну з екс-дружиною, дітям завжди дає гроші.

Однак, в той же час його борг по аліментах виріс до 200 тисяч гривень.

" Я з 2016 року не працював – звідки вони беруть ці суми? А те, що я колись заробив, я даю дітям, тому що вони мої діти, вони носять моє прізвище..", - каже Алієв.

Спільне майно, а це 2 квартири, розлучені досі ділять. За словами Алієва, Тетяна, підробивши його підпис, продала квартиру, яку він купив за мільйон доларів.

"Чому ж вона не купила собі квартиру на ці гроші?", - каже Алієв.

Ділити майно в судах вони можуть роками. Тетяна через новий закон хоче повернутися з дітьми у квартиру Алієва, де вони зареєстровані, і заборонити йому проживати з ними.

Алієв же каже, що двері в його дім відчинені лише дітям, а от їхню матір туди більше не пустить.

Діти з мамою наразі живуть у друзів. Чи повернуться вони в дім, де живе батько, вирішуватиме суд.

Нагадаємо, колишня дружина екс-футболіста київського "Динамо" Олександра Алієва звинуватила його в тому, що вже вісім років він її б'є.

За словами Тетяни Алієвої, в поліції порушено п'ять кримінальних справ стосовно екс-динамівця. Жінка розповіла, що востаннє Олександр жорстоко побив її прямо на очах у дітей.

Як повідомляв портал Знай.ua, у вересні Олександр Алієв очолив дитячу академію Меліоратора з Бучі, який виступає в чемпіонаті Київської області.

Також Знай.ua писав, екс-півзахисник збірної України та київського "Динамо" Олександр Алієв зіграв у футбол в одній з колоній.