Помер колишній чемпіон світу за версіями IBF та WBA в другій напівлегкій вазі, американський боксер Роккі Локрідж (44-9, 36 КО). Йому було 60 років.
Як повідомляє ресурс TMZ з посиланням на родичів боксера, Локрідж помер вранці 7 лютого в результаті ускладнень після інсульту. Роккі був відключений від апарату підтримання життєвих функцій за тиждень до смерті.
"З великим болем у серці я кажу вам, що мій батько Роккі Локрідж помер. Все, що він хотів, - це бути в комфорті в своєму будинку з друзями та родиною. Бог покликав його пройти через ворота небес", - повідомив син Роккі.
Локрідж виступав у середині 1980-х років. На професійному рингу провів 53 бої, у 44 з яких переміг, причому, 36 раз Роккі відправляв суперників у нокаут.
У 1984 році Роккі у першому раунді нокаутував легендарного Роджера Мейвезера, дядька Флойда Мейвезера в бою за титул WBA.

Ще будучи боксером, Роккі пристрастився до наркотиків і алкоголю, і втративши все своє майно, став бездомним, відсидів за крадіжку. Від нього відвернулися всі друзі та родичі.
У 2000-х Локрідж пройшов курс лікування від залежності, налагодив стосунки з синами і деякий час працював тренером.

Як раніше повідомляв Знай.ua, відомого американського боксера другого напівлегкого дивізіону Джона Ванметера застрелили у власному будинку, повідомляє BoxingScene.

Джона Ванметера застрелили у власному будинку
Джона Ванметера застрелили у власному будинку

За інформацією видання, боксера застрелила 12-річна дитина. Ванметер був екстрено госпіталізований в Меморіальну лікарню Увальде. Там він помер, не приходячи до тями.

Боксер був вдома зі своєю дівчиною, коли в двері почав хтось ломиться. Ванметер пішов розбиратися, а дівчина викликала поліцію.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"По прибуттю поліцейські знайшли труп боксера, який був застрелений 12-річною дитиною. Вбивця був опізнаний свідками і доставлений в центр утримання під вартою неповнолітніх", - повідомляє видання.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.