В окупованому Севастополі відбувся мітинг проти російської влади, який організували комуністи та представники руху "17 березня - За відродження СРСР". Кілька десятків людей зібралися біля Вічного вогню у центрі міста.

За інформацією "Крим.Реалії", окупаційна влада Севастополя дозволила проводити захід. Учасники публічно заявили про наміри "відроджувати Росію та боротися проти фашизму". Представники КПРФ назвали розпад Союзу "великою трагедією".

На мітингу було чутно гасла «СССР жив, СССР борется, СССР победит!», «За Родину, со Сталиным вперед!», «Заксобрание и правительство Севастополя в отставку», «Олигархов и ростовщиков – на нары» та інші.

Лідери "17 березня - За відродження СРСР" заявили, що вважають справжніми паспортами лише радянські, а також засудили президентів Росії, України та Білорусі за розпад СРСР.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Крим відвідали ватажки "ДНР" та "ЛНР" Захарченко та Плотницький, де розповіли про "інтеграцію" Донбасу у Росію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще