Новий нападник Динамо Фран Соль вшанував пам'ять Еміліано Салы, який не так давно загинув в авіакатастрофі. Гравець київського клубу, який зовсім недавно сам прилетів в нову країну, щоб здійснити свої мрії, зізнався, що ситуація, яка сталася з Еміліано, його дуже зачепила. Соль написав у своїй сторінці в Instagram такі слова: "Коли ти підійшов до того літака, щоб втілити свої мрії в реальність в Кардіффі, я підійшов до іншого, щоб здійснити свої у Києві. Так, я не знав тебе, але… я дуже чутливо поставився до того, що сталося з тобою. Мої молитви з твоєю сім'єю і своїми близькими. Вічна пам'ять".

Варто нагадати, що Еміліо Сала загинув при катастрофі літака, на якому він летів в Кардіфф. Приватний літак належав відомому агенту Уіллі Маккею, який хоч і не представляв інтереси футболіста, але допомагав клубу здійснити трансфер.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що екс-гравець київського Динамо Олександр Алієв у відповідь на звинувачення колишньої дружини виклав у мережу відео, на якому вона напівгола знаходиться в стані алкогольного сп'яніння. Як сказав сам футболіст, його шлюб зруйнував алкоголь, оскільки спочатку він пив, а тепер у склянку заглядає його дружина. Як заявив Алієв, всі синці Тетяна ставлять спеціально найняті люди, щоб вона могла ними його шантажувати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": Марсель виграв матч у Бордо на закритій арені, де єдиним глядачем виявився кіт. Незвичайний уболівальник відразу ж привернув загальну увагу, і фотографи від душі наробили знімків. Стадіон "Велодром", на якому відбувалася подія, покарали в результаті заворушень на матчі з Ліллем, коли фанати закидали поле петардами і фаєрами.

Також "Знай.uа" писав, що дружина колишнього гравця Динамо Ірина Морозюк активно веде аккаунт у соціальній мережі, куди нерідко викладає гарячі знімки. Останнім стало фото, на якому вона стоїть у спокусливій позі після процедури масажу.