Артем Лобов, ірландський боєць змішаних єдиноборств російського походження, який пішов з UFC, продовжить кар'єру в кулачних боях, пише ringside24.

Лобов підписав контракт на три бої з промоушеном кулачних боїв Fare Bare Knuckle.

За інформацією авторитетного журналіста Аріеля Хельвані, за цей контракт Лобов отримає шестизначну суму. Також угода дозволяє йому підписати контракт з ММА-промоушеном.

Дебютний бій Лобова в кулачних боях відбудеться 20 квітня проти екс-бійця UFC - Джейсона Найта.

Як раніше писав Знай.ua, Лобов розірвав контракт з UFC за обопільною згодою сторін. Відтепер він є вільним агентом.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
В рамках UFC Лобов провів сім боїв (3 перемоги, 4 поразки), останній з яких - проти Майкла Джонсона - програв. Лобов також відомий, як спаринг-партнер екс-чемпіона UFC Конора Макгрегора.
Нурмагомедова відсторонили від боїв на 9 місяців і оштрафували на 500 тисяч доларів. Макгрегор отримав відсторонення на півроку, і оштрафований на 50 тисяч доларів. Строки дискваліфікації відліковуються з 6 жовтня.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Як пише дагестанське видання Черновик, в Махачкалі на Іразієва напала юрба і жорстоко побила нібито за необережні висловлювання на адресу бійця.
Серед нападників, за даними видання, був секундант Нурмагомедова Магомед Магомедов. Напад було скоєно 26 січня, і відбувався на очах Нурмагомедова. За інформацією видання Super.ru, Хабіб в цей час перебував в Австралії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов хоче піти з UFC.