Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) і американець Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО) проведуть бій 1 червня в Нью-Йорку, США.
На кону бою - всі титули Джошуа.

Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня
Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня

Міллер поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку. Він заявив, що готовий відібрати всі чемпіонські титули Джошуа.

"Ентоні робить величезну помилку, приїжджаючи битися зі мною на моїй же території. Він хоче приїхати сюди і завоювати американський ринок, але все, що він зробить - власноручно доставить мені чемпіонські титули. Джошуа покине Нью-Йорк з порожніми руками.

Це саме той поєдинок, за яким я гнався протягом всього свого життя. 1 червня я збираюся зробити те, для чого був народжений. Я виграю чемпіонські титули в суперважкій вазі! Ентоні стоїть на шляху до моєї мрії, але 1 червня я приберу його з цієї дороги", - сказав Міллер.

Бій Джошуа - Міллер відбудеться на знаменитій арені Madison Square Garden, а покажуть цей поєдинок DAZN і Sky Sports.

За цей бій Джошуа отримає рекордний гонорар - 25 мільйонів фунтів стерлінгів.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як писав Знай.ua, Джаррелл Міллер заявив, що готовий грати в Національній футбольній Лізі, якщо не проведе бій з Ентоні Джошуа.

Джаррелл Міллер
Джаррелл Міллер

"А що якщо я скажу вам, що отримав пропозицію грати за один з клубів Національної Футбольної Ліги? Якщо поєдинок з Джошуа не відбудеться, я піду грати в футбол за гроші. Тоді я не буду повинен цим промоутерам ні центу. Я втомився від жадібності промоутерів в боксі, при тому що їх в рингу ніхто не б'є", - передає слова Міллера worldboxingnews.net.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа доведеться зустрітися з Олександром Усиком.