На 72-му році пішла з життя член президії Української федерації фігурного катання на ковзанах Людмила Михайловська, яка паралельно протягом багатьох років була членом Національного олімпійського комітету України. Про це сказано в повідомленні НОК.

"Людмила Валентинівна зробила значний внесок у розвиток українського фігурного катання та олімпійського руху. Була тренером, директором ДЮСШОР, в 1980 році очолила Українську федерацію фігурного катання на ковзанах і працювала на цій посаді понад 20 років. Вона була суддею ISU, рефері і технічним контролером ISU на чемпіонатах Європи, світу та Олімпійських іграх, 12 років поспіль входила до технічного комітету зі спортивних танців на льоду", - повідомляє комітет.

В організації також повідомляється, що причиною смерті Людмили стала затяжна хвороба.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали, що 18-річна плавчиха Тамзин П'ю загинула під час пожежі у власному будинку в Котеріджі (Великобританія). Другою жертвою вогню став 21-річний хлопець спортсменки Джош Кірк, повідомляє Mirror.

Юна спортсменка загинула під час пожежі, яка спалахнула увечері 28 жовтня. Пожежників викликали сусіди спортсменки, які почули стук і побачили дим. На місце інциденту виїхало одразу тридцять пожежників.

Причини пожежі поки що не відомі, розслідуванням інциденту займається британська поліція. Поліцейські не відразу змогли ідентифікувати молодих людей — можна припустити, що їх тіла постраждали у вогні.

Тамзин П'ю була спортсменкою, яка подає великі надії. Дівчині належить юнацький рекорд Великобританії в плаванні на 50 метрів батерфляєм, вона ставала чемпіонкою своєї країни, завоювала шість медалей на Іграх Співдружності в 2015 році і виграла золото на зимовому чемпіонаті Європи серед юніорів в Угорщині.

Нагадаємо, помер колишній тренер молодіжної команди "Манчестер Юнайтед" Ерік Харрісон.

Раніше Знай.ua повідомляв, трагічно загинула психолог "МастерШеф" і "Говорить Україна".

Також Знай.ua писав, у Москві пішов з життя народний артист Сергій Захаров.