Бразильський форвард Парі Сен-Жермен Неймар відновлюється після травми ноги, отриманої в матчі зі Страсбуром.

За прогнозом лікарів, бразилець зможе повернутися в гру через 8-10 тижнів, але в клубі хочуть скоротити ці строки.

"Взагалі, строки відновлення складають 8-10 тижнів, але, я думаю, що ми будемо форсувати моє повернення. Мені вже краще, ми пробуємо різні методи лікування.

10 тижнів - це максимальний строк, але все повинно пройти швидше", - передає слова Неймара Goal.com.

Як писав Знай.ua, Неймар з розмахом відзначив свій день народження, пише Esporte Interativo.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
5 лютого футболістові виповнилося 27 років, на честь чого він влаштував вечірку, яка пройшла в одному із закладів Єлисейських полів в центрі Парижа.
Неймар
Неймар
Неймар запросив близько 500 гостей - родичів, партнерів по команді, і знаменитостей, серед яких були гравці ПСЖ Кіліан Мбаппе і Дані Алвес, головний тренер Томас Тухель, діджей Боб Сінклер і співак з Бразилії Уеслі Сафадан.

"Спортсмени розуміють, як мені складно зараз бути з милицями, але всі ви допомагаєте мені залишатися сильним. Я знову відчув себе щасливим, коли бачив вас. Дякую моїм найкращим друзям, родині, партнерам по команді. Я хотів би отримати в подарунок на день народження нову плеснову кістку, це був би найкращий подарунок. Ви, мої близькі люди, допомагаєте мені відновлюватися. Дякую вам за це", - заявив Неймар на початку заходу.

Футболіст зізнався, що думав скасувати свято через травму ноги, яку отримав у матчі 1/16 фіналу Кубка Франції проти "Страсбурга".
На 62-й хвилині за рахунку 1:0 Неймар залишив поле зі сльозами на очах.

Як повідомляє офіційний сайт ПСЖ, в Неймара знову проблеми з п'ятої плеснової кісткою правої ноги, з-за травми якій він вилетів на тривалий термін у другій частині минулого сезону.
Терміни відновлення Неймара не називаються і поки невідомо, чи зможе він зіграти проти МЮ в ЛЧ через менш ніж три тижні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кріштіану Роналду встановив рекорд і став першим в світі.