У Харкові відбулась першість країни з синхронного плавання. Участь у змаганнях брали спортсмени з Харківської, Одеської та Миколаївської областей. Були учасницы і з міста Київ. Про це повідомляє Харківський кур'єр.

Харківські синхроністки завоювали 16 нагород, в тому числі й золоті –їх було 7.Срібних нагород було вісім і одна бронзова.

У загальнокомандному заліку перемогла команда "Харківська область -1", у свою чергу команда "Харківська область -2" посіла друге місце. Цей чемпіонат відкрив для українок передолімпійський сезон. У 2019 році вони будуть змагатися на етапах Світової серії і на чемпіонаті світу в липні, який буде проходити в Кореї.

Крім усього іншого, збірна буде боротися за олімпійські ліцензії. Для юніорів головний старт цього року - чемпіонат Європи, який проходитиме у Чехії в червні цього року.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що українці виграла золото і дві бронзи на Кубку світу з плавання.На етапі Кубка світу з плавання у японському Токіо збірна України завоювала дві медалі на дистанції 1500 метрів вільним стилем серед чоловіків.

"Знай.uа" повідомляв, українець Романчук завоював медаль Кубка світу

Нещодавно "Знай.uа" писав, українець Абраменко завоював історичну медаль на ЧС з фрістайлу