Екс-чемпіон світу британець Тайсон Ф'юрі (28-0, 18 КО) за контракт з Top Rank Promotions і ESPN, отримає величезні гроші.
За інформацією видання SPORT1, за контракт, який передбачає п'ять боїв, Ф'юрі отримає 91 млн. євро. Це близько 18 млн. за бій. Таких гонорарів Ф'юрі ніколи не отримував за всю кар'єру.
Як повідомляє прес-служба компанії, угоду підписано на довгостроковій основі.

Угода передбачає мінімум два бою Ф'юрі в рік, які будуть транслювати на ESPN в США. ESPN повідомляє, що перший бій британця буде оголошено вже незабаром.
Після підписання контракту Ф'юрі буде працювати з промоутером Френком Уорреном, але тепер вже з-промоутерстві з компанією Боба Арума.
Як писав Знай.ua, промоутерські торги по реваншу між Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО) і чемпіоном WBC Деонтеєм Уайледром (40-0-1, 39 КО) відкладено.

Президент WBC Маурісіо Сулейман готовий втрутитися в цю ситуацію, пише ESPN.

"Я нещодавно спілкувався з обома сторонами і вони ясно дали зрозуміти, що знаходяться в стадії переговорів і були дуже близькі до згоди.

Я особисто проконтролюю це питання і, якщо буде потрібно, втручусь на наступному тижні", - сказав Сулейман в інтерв'ю ESPN.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Раніше повідомлялося, що реванш Ф'юрі - Уайлдер пройде 18 травня в Нью-Йорку.

Перший бій Ф'юрі - Уайлдер, який відбувся 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру, несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Пізніше стало відомо, що перед боєм Уайлдер переніс операцію на руці.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Уайлдер заявив, що суддя занадто довго відраховував нокдаун Тайсону Ф'юрі, замість того, щоб зупинити бій.

12-раундовий поєдинок завершився внічию. Оцінки суддів: 115:111 (Уайлдер), 114:110 (Ф'юрі) і 114:114 (нічия).

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі вже почав підготовку до реваншу з Уайлдером.