Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) в черговий раз заявив про бажання провести бій з екс-чемпіоном UFC у двох вагових категоріях канадським бійцем Жоржем Сен-П'єром (28-2).

За словами Нурмагомедова, він хотів би провести цей поєдинок у листопаді.

Жорж Сен-П'єр
Жорж Сен-П'єр

"Давай зробимо це листопаді. Після цього бою ти можеш піти у відставку. Я виріс на твоїх боях, і в мене немає нічого, окрім поваги до тебе. Сподіваюся я це показав тобі, Жорж, коли ти був у Москві. Для мене було б честю розділити октагон з одним з найвеличніших бійців всіх часів.

Давай зробимо це 155 фунтах, або я дам тобі ще п'ять фунтів, оскільки ти ніколи не скидав вагу до ліміту легкого дивізіону. На твій вибір: 155 або 160. Монреаль, Нью-Йорк, Москва або Абу-Дабі. Відправ мені місце, мій друг", - написав Нурмагомедов в Instagram.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Журналіст Аріель Хельвані зв'язався з Сен-П'єром і процитував його відповідь: "Я бачив, що написав Хабіб, і я дуже вдячний йому за це. На жаль, не всі рішення залежать від нас. Завтра на прес-конференції я все проясню", - відповів Сен-П'єр.

Як писав Знай.ua, Сен-П'єр розповів, як йдуть переговори щодо цього бою. Про це Сен-П'єр розповів в інтерв'ю виданню Global News.

"Мої менеджери вже кілька місяців спілкуються з UFC. Вони намагалися влаштувати поєдинок проти Хабіба Нурмагомедова. Я знаю, що Хабіб хотів битися зі мною, а я хотів битися з ним. Найбільше мене мотивує у цьому спорті бажання перемогти когось, хто здається непереможним. В той же час це найстрашніше, але найцікавіше. Для мене Хабіб зараз є найкращим бійцем у світі. Він виграє кожен раунд, його виступи неймовірні. Ніхто не знайшов нім ні одного вразливого місця.

Тим не менш, UFC - це бізнес. Вони знають, що я на спаді своєї кар'єри, мені 37 років. Хабіб молодше. У нього попереду багато боїв. Він забезпечує UFC велике майбутнє з точки зору бізнесу. Я розумію, що вони хочуть тримати його на вершині, а не ставити проти такого хлопця, як я. Я роблю те, що краще для моїх інтересів, а вони роблять те, що краще для їх інтересів. Так йдуть справи", - розповів Сен-П'єр.

Нурмагомедова відсторонили від боїв на 9 місяців і оштрафували на 500 тисяч доларів. Макгрегор отримав відсторонення на півроку, і оштрафований на 50 тисяч доларів.
Строки дискваліфікації відліковуються з 6 жовтня.
"Політика назавжди", - коротко написав написав Нурмагомедов в Twitter.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов хоче піти з UFC.