В Бразилії 31-річна Рут да Сілва, чемпіонка з тайського боксу, зуміла затримати грабіжника, який напав на неї в машині.

Сілва, яка працює продавцем автомобілів, сиділа в своїй машині на парковці, коли на неї напав грабіжник. Чоловік пробрався в авто і схопив дівчину за волосся, погрожуючи її застрелити. Грабіжник вимагав гаманець, телефон та ключі від машини.

Да Сільва вирішила виконати вимоги злочинця, але коли побачила, що чоловік не озброєний, застосувала задушливий прийом і знешкодила його.

Поліцейські, які прибули на місце події, затримали злочинця. Виявилося, що він раніше був судимий за зґвалтування.

Відео інциденту було опубліковано на YouTube-каналі Metrоpoles DF.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як раніше писав Знай.ua, б оєць першого наилегшого дивізіону UFC бразилійка Поліана Віана (10-2-0) побила озброєного грабіжника, який намагався вкрасти у неї телефон. Це сталося в одному з районів Ріо-де-Жанейро.

Дівчина чекала таксі, коли до неї підійшов вуличний хуліган, і погрожуючи зброєю, наказав віддати телефон.

Поліана легко розправилася з ним двома ударами, і утримувала до приїзду поліції. Цікаво, що пістолет хулігана виявився вирізаним з картону.

"Коли він зрозумів, що я бачу його, він сів поруч зі мною. Він запитав у мене, котра година, і я сказала йому, але побачила, що він не збирається йти. Я вже ховала мобільний телефон, і він сказав: "Дай мені телефон. Не опирайся, тому що я озброєний". Потім він поклав руку на пістолет, але я бачила, що вона дуже розслаблена.

Він стояв дуже близько до мене, і я подумала, що, навіть якщо це пістолет, у нього не буде часу його дістати. Тому я завдала два удари руками і один ногою, він упав, і я зловила його на задушливий. Потім посадила його на колишнє місце і сказала: "Тепер ми будемо чекати поліцію", - розповіла Поліана.