Чемпіон WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО розповів, який гонорар його команда пропонувала британському боксерові Ділліану Вайту.
За словами Джошуа, Вайту запропонували 5 млн. фунтів, але той відмовився.
"Якщо ти називаєш себе королем хевівейта, то прийди і дай мені бій. Доведи, що означають твої слова на ділі. Як претенденту, я готовий був дати йому в два рази більше, ніж іншим боксерам. Він міг би боротися за чемпіонські титули перед величезною аудиторією. Я запропонував Вайту п'ять мільйонів фунтів стерлінгів, але він не погодився", - передає слова Джошуа TalkSport.

Нагадаємо, Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) 1 червня проведе бій проти американця Джаррелла Міллера (23-0-1, 20 КО).

На кону бою - всі титули Джошуа.

Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня
Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня

Боксери жорстко висловлювалися і ображали один одного.

Джошуа заявив, що Міллер зловживає наркотиками, а б'є, як казкова фея.
"Для хлопця, який важить 300 фунтів, він б'є, як казкова фея. 1 червня буде шоу. Приходьте і побачите своїми очима. Я не граю роль гангстера. Я дійсно нокаутую людей, тільки подивіться на його маленькі ручки. Це перший раз, коли Міллер продасть шоу, але все це завдяки мені. Звичайно, він цілими днями думає про мене і дивиться мої бої, але цього недостатньо. Ф'юрі відправив його в нокдаун сім разів, він самий м'який панчер в нашому дивізіоні.
Я збираюся вирубити цього хлопця, чорт візьми. Він зловживає наркотиками. І взагалі Міллер прийшов у наш спорт з кікбоксингу. Я маю намір нокаутувати його.
Джаррелл, а де твоя мама? Цим я даю тобі можливість оплатити їй квартиру. Вона прийде сюди і буде дивитися справжній чемпіонський бій.
Джаррелл Міллер - це маленька сучка. Я збираюся заткнути йому рот своїми кулаками", - передає слова Джошуа BoxingScene.
Ентоні Джошуа та Джаррелл Міллер вперше зустрілися перед боєм
Ентоні Джошуа та Джаррелл Міллер вперше зустрілися перед боєм
У свою чергу Міллер пообіцяв нокаутувати Джошуа:
"Ти попав! Я вдома, я на своїй території. Ти поняття не маєш, що тобі доведеться пережити. Та я живу, їм, п'ю Ентоні Джошуа. У мене навіть заставка на комп'ютері – його фото. Всі думки лише про поєдинок з ним.
Безумовно варто чекати нокауту в моєму виконанні. Я не знаю, скільки ударів може витримати Джошуа, але я обіцяю вам, що цей хлопець розколеться як яйце. Це буде час хуліганів.
Я доставлю Джошуа багато проблем, ви безумовно можете на це розраховувати. Ентоні знає, що його чекає 1 червня, я теж. У мене є великі сумніви в міцності щелепи цього хлопця. Я гарантую вам, що ви побачите, як Ентоні розвалиться на частини. 100%.
Це боксерський бізнес, ця гра завдає болю, так що тут немає нічого хорошого. Мова йде про важку роботу і повну самовіддачу для досягнення перемоги. Правда вилізе назовні. Як тільки контракт підписано, всі маски знято", - заявив Міллер.
Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа доведеться зустрітися з Олександром Усиком.