Фахівці оприлюднили рейтинг найбагатших людей світу цього року, куди ввійшли кілька українців, доходи яких перевищують кілька мільярдів доларів.

Відповідний перелік опублікував журнал Forbes.

Зокрема, до списку заможних внесли шестеро осіб з України, першість серед яких отримав Рінат Ахметов – його доходи складають 4,6 мільярда доларів.

Дещо відстає Геннадій Боголюбов, співвласник групи "Приват": протягом останнього часу він заробив близько 1,4 мільярди доларів.

Порівну розділили третє місце власник групи "Фінанси та Кредит" Костянтин Жеваго та очільник ПАТ "Миронівський хлібопродукт" Юрій Косюк (по 1,2 мільярда доларів).

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Віктор Пінчук та Ігор Коломойський також опинилися на одному рівні – за попередніми підрахунками їх прибуток сягнув 1,1 мільярда доларів.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Bloomberg включив Ріната Ахметова у перелік із 500 найбагатших людей світу.