Екс-чемпіон UFC у двох дивізіонах канадський боєць Жорж Сен-П'єр (28-2), який оголосив про завершення спортивної кар'єри, може повернутися до боїв.
Про це заявив його тренер Фірас Захабі.
"Жорж оголосив про вихід "на пенсію" в четвер, а вже на наступний день був на тренуванні. Я впевнений, що в ньому ще горить вогонь, і якщо з'явиться можливість провести хороший поєдинок, він може повернутися у спорт", - передає слова Захабі BJPenn.
Жорж Сен-П'єр
Жорж Сен-П'єр
"Щоб стати і залишатися чемпіоном, потрібно бути дуже дисциплінованим. Також потрібно багато дисципліни, щоб зупинитися, коли ти відчуваєш, що знаходишся в найкращій фізичній і психологічній формі у своєму житті, але я завжди планував піти зі спорту будучи на вершині і в повному здоров'ї. Я хочу подякувати моїй сім'ї, фанатам, тренерам та спаринг-партнерам, моїм спонсорам та агентам за їх бездоганну підтримку протягом усіх цих років.
Ніяких сліз. Я дуже щасливий зробити це. Це був довгий процес, але настав час піти. Лише кільком людям вдалося зробити це, і я завжди говорив, що хочу піти у відставку за власним бажанням і мені не велять зробити це. Йти треба на вершині", - сказав Сент-П'єр.

За свою кар'єру в UFC з 2002 року Жорж Сен-П'єр провів 28 боїв, 26 з яких виграв. Завоював титули чемпіона UFC у напівсередньому і середньому дивізіонах.
На його рахунку перемоги над такими відомими бійцями як Бі Джей Пенн, Метт Хьюз, Джош Кошчек, Тіаго Алвес, Нік Діас, Джонні Хендрікс і Майкл Біспінг.

Сен-П'єр також був удостоєний нагород як Найкращий боєць 2008, 2009, 2010 років за версією авторитетних організацій.
Свій останній бій Сен-П'єр провів у листопаді 2017 року, коли достроково переміг британця Майкла Біспінга.
Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто стане наступним суперником Конора Макгрегора.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще