Британо-ірландський боксер Тайсон Ф'юрі, який виступає у суперважкій вазі, у травні або червні проведе проміжний бій. Можливим суперником Ф'юрі може стати новозеландець Джозеф Паркер.

Top Rank вже поінформував про це WBC і табір Деонтея Вайлдера.

Після цього поєдинку Ф'юрі доведеться зійтися з Вайлдером в матчі-реванші, повідомляє ESPN. Бій повинен відбутися восени.

WBC попросив, щоб сторони прояснили ситуацію з матчем-реваншем до вечора середи.

Раніше повідомлялося, що Тайсон Ф'юрі підписав контракт з Top Rank і ESPN. Другий бій з Вайлдером опинився під загрозою зриву через те, що в американця діє угода з каналом Showtime.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Перший поєдинок Деонтея Вайлдера і Тайсона Ф'юрі пройшов 2 грудня і завершився нічиєю.

Володар поясів IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) і Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО) проведуть бій 1 червня в Нью-Йорку, США.
На кону бою - всі титули Джошуа.
Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня
Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня
Екс-чемпіон світу Тайсона Ф'юрі (28-0, 18 КО) прокоментував майбутній поєдинок.
"Думаю, це бій для розваги з участю пари придурків. Так, хороший бій для того, щоб всі похохотали, правда? Бій двох низькопробних бомжар, на який подивиться 12 тисяч глядачів. Дуже добре. Всім же потрібні гроші на банківських рахунках.
Я не звинувачую Ділліана Уайта за те, що реванш з Джошуа не відбудеться. Я звинувачую тільки Едді Хірна (промоутер Джошуа і Уайта). Ділліан готовий битися з ким завгодно. Він прогресував більше інших бійців за останні два роки. Вітаю його!
Він точно заслужив титульний бій. Коли я поб'ю Уайлдера, без проблем дам йому титульний шанс. Я не ссикло - я людина слова. А Джошуа не буде битися з Уайтом, тому що він ссикло", - сказав Ф'юрі.
Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня в Нью-Йорку
Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня в Нью-Йорку
Нагадаємо, під час першої дуелі поглядів Міллер штовхнув Джошуа, коли той наблизився до нього впритул.

Боксери жорстко висловлювалися і ображали один одного.

Джошуа заявив, що Міллер зловживає наркотиками, а б'є, як казкова фея.
"Для хлопця, який важить 300 фунтів, він б'є, як казкова фея. 1 червня буде шоу. Приходьте і побачите своїми очима. Я не граю роль гангстера. Я дійсно нокаутую людей, тільки подивіться на його маленькі ручки. Це перший раз, коли Міллер продасть шоу, але все це завдяки мені. Звичайно, він цілими днями думає про мене і дивиться мої бої, але цього недостатньо. Ф'юрі відправив його в нокдаун сім разів, він самий м'який панчер в нашому дивізіоні.
Я збираюся вирубити цього хлопця, чорт візьми. Він зловживає наркотиками. І взагалі Міллер прийшов у наш спорт з кікбоксингу. Я маю намір нокаутувати його.
Джаррелл, а де твоя мама? Цим я даю тобі можливість оплатити їй квартиру. Вона прийде сюди і буде дивитися справжній чемпіонський бій.
Джаррелл Міллер - це маленька сучка. Я збираюся заткнути йому рот своїми кулаками", - передає слова Джошуа BoxingScene.
Ентоні Джошуа та Джаррелл Міллер вперше зустрілися перед боєм
Ентоні Джошуа та Джаррелл Міллер вперше зустрілися перед боєм
У свою чергу Міллер пообіцяв нокаутувати Джошуа:
"Ти попав! Я вдома, я на своїй території. Ти поняття не маєш, що тобі доведеться пережити. Та я живу, їм, п'ю Ентоні Джошуа. У мене навіть заставка на комп'ютері – його фото. Всі думки лише про поєдинок з ним.
Безумовно варто чекати нокауту в моєму виконанні. Я не знаю, скільки ударів може витримати Джошуа, але я обіцяю вам, що цей хлопець розколеться як яйце. Це буде час хуліганів.
Я доставлю Джошуа багато проблем, ви безумовно можете на це розраховувати. Ентоні знає, що його чекає 1 червня, я теж. У мене є великі сумніви в міцності щелепи цього хлопця. Я гарантую вам, що ви побачите, як Ентоні розвалиться на частини. 100%.
Це боксерський бізнес, ця гра завдає болю, так що тут немає нічого хорошого. Мова йде про важку роботу і повну самовіддачу для досягнення перемоги. Правда вилізе назовні. Як тільки контракт підписано, всі маски знято", - заявив Міллер.
Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа доведеться зустрітися з Олександром Усиком.