Чемпіон WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (40-0-1, 39 КО) проведе наступний бій 18 травня.
Про це повідомив менеджер Шеллі Фінкель.
"З Деонтеєм все в порядку. Він, звичайно, засмутився, але все буде в порядку. Ми сподівалися, що 26 лютого все вирішиться. Якщо Ф'юрі все ще хоче битися, то ми готові зробити ще одну пропозицію. Якщо ні, то не бачу сенсу далі продовжувати переговори. Зараз ми налаштовані повернутися в ринг 18 травня", - цитує слова менеджера Boxing Scene.
Як повідомила прес-служба WBC, Ф'юрі прийняв рішення провести ще один бій перед реваншем з Уайлдером.
"Бій Ф'юрі - Уайлдер офіційно не буде наступним боєм боксерів. Чемпіон Уайлдер виявляв своє бажання провести реванш, але Ф'юрі захотів провести ще один бій і сподівається, що реванш відбудеться пізніше", - йдеться в повідомленні.

Як писав Знай.ua, промоутерські торги по реваншу між Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО) і чемпіоном WBC Деонтеєм Уайледром (40-0-1, 39 КО) відкладено.

Президент WBC Маурісіо Сулейман готовий втрутитися в цю ситуацію, пише ESPN.

"Я нещодавно спілкувався з обома сторонами і вони ясно дали зрозуміти, що знаходяться в стадії переговорів і були дуже близькі до згоди.

Я особисто проконтролюю це питання і, якщо буде потрібно, втручусь на наступному тижні", - сказав Сулейман в інтерв'ю ESPN.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Раніше повідомлялося, що реванш Ф'юрі - Уайлдер пройде 18 травня в Нью-Йорку.

Перший бій Ф'юрі - Уайлдер, який відбувся 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру, несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі вже почав підготовку до реваншу з Уайлдером.