Чемпіон WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (40-0-1, 39 КО) різко висловився про те, що реванш з екс-чемпіоном світу Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО) відклали.
За словами Уайлдера, Ф'юрі просто злякався, тому і вирішив перед реваншем провести проміжний бій.
"Ти - жалюгідний виродок. Але я не виню тебе за те, що ти захотів проміжний бій. Я б напевно теж так вчинив, якби бачив, як мої мізки розплескалися по настилу рингу", - цитує Уайлдера Boxing Scene.
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Як повідомила прес-служба WBC, Ф'юрі прийняв рішення провести ще один бій перед реваншем з Уайлдером.
"Бій Ф'юрі - Уайлдер офіційно не буде наступним боєм боксерів. Чемпіон Уайлдер виявляв своє бажання провести реванш, але Ф'юрі захотів провести ще один бій і сподівається, що реванш відбудеться пізніше", - йдеться в повідомленні.

Як писав Знай.ua, промоутерські торги по реваншу між Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО) і чемпіоном WBC Деонтеєм Уайледром (40-0-1, 39 КО) відкладено.

Президент WBC Маурісіо Сулейман готовий втрутитися в цю ситуацію, пише ESPN.

"Я нещодавно спілкувався з обома сторонами і вони ясно дали зрозуміти, що знаходяться в стадії переговорів і були дуже близькі до згоди.

Я особисто проконтролюю це питання і, якщо буде потрібно, втручусь на наступному тижні", - сказав Сулейман в інтерв'ю ESPN.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Раніше повідомлялося, що реванш Ф'юрі - Уайлдер пройде 18 травня в Нью-Йорку.

Перший бій Ф'юрі - Уайлдер, який відбувся 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру, несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі вже почав підготовку до реваншу з Уайлдером.