Срібний призер Літньої Олімпіади-2016 у Ріо-де-Жанейро, чемпіон світу та Європи, український борець греко-римського стилю Жан Беленюк може перейти в ММА.
Про це повідомив віце-президент ліги WWFC Денис Перч.
За його словами, Беленюк може підписати конракт з промоушеном WWFC після Олімпійських ігор 2020 року в Токіо.
"У Беленюка найближча мета - Олімпіада. Я дуже серйозно сприймаю його наміри перейти в ММА, і я маю намір триматися за ці слова і буду намагатися умовляти його після Олімпіади.
Дуже багато хлопців борців, яких Жан знає по збірній, і вони перейшли до нас. Той же Матяж, Бєлих. У них непогано виходить, а Жан талановитий спортсмен, і він міг би швидше навчатися", - розповів Перч в інтерв'ю YouTube-каналу Povesti.
Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто стане наступним суперником Конора Макгрегора.