Володар поясів IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) у всьому намагається брати приклад з легендарного українського боксера Володимира Кличка.
Так, відповідаючи на критику в свою адресу від Леннокса Льюїса, Джошуа заявив, що після завершення кар'єри, він буде тільки в позитивному ключі висловлюватися про своїх колег як робить це Володимир Кличко.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

"Коли я закінчу з активними виступами, я буду говорити тільки хороші речі про діючих супертяжів, радіти, якщо вони будуть бити мої досягнення і робити щось краще, ніж я, обираючи власну дорогу в боксі.
Я не збираюся йти дорогою Льюїса, і Уайлдер або Ф'юрі також не збираються цього робити. Не робив цього і Володимир Кличко.
Леннокс висловив свою думку, це добре, я залишуся при своїй. Але ви повинні приймати критику і поважати будь-якої людини зі своєю думкою. Я не хочу думати або говорити, що Льюїс заздрісний або ревнивий. Ні... Просто, повторюю: після завершення кар'єри я хочу говорити тільки позитивні речі про діючих бійців", - сказав Джошуа.

Нагадаємо, 1 червня Ентоні Джошуа проведе бій проти Джаррелла Міллера (23-0-1, 20 КО). На кону бою - всі титули Джошуа.

Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня
Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня
25 лютого в Лондоні відбулася друга спільна прес-конференція боксерів, де Міллер звинуватив Джошуа у вживанні стероїдів для підтримки форми.
Джошуа відповів на звинувачення Міллера:
"Всі знають, як я працюю в залі. Весь цей комплекс вправ з фізичної підготовки, витривалості, тягання тягарів. Я контролюю все. В тому числі і свою їжу. Це моє життя.
Бокс - це те, чому я себе повністю присвятив. І це все коштує грошей. І, до речі, я співпрацюю з Антидопінговими програмами. Вони знають про всі мої пересування. VADA тестує мене приблизно двічі на тиждень. І так з 2012 року. Чому Міллер так переживає? Може бути тому, що він раніше і сам був спійманий на застосуванні заборонених препаратів?", - сказав Джошуа.

Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня в Нью-Йорку
Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня в Нью-Йорку

Нагадаємо, під час першої дуелі поглядів Міллер штовхнув Джошуа, коли той наблизився до нього впритул.

Боксери жорстко висловлювалися і ображали один одного.

Джошуа заявив, що Міллер зловживає наркотиками, а б'є, як казкова фея.
"Для хлопця, який важить 300 фунтів, він б'є, як казкова фея. 1 червня буде шоу. Приходьте і побачите своїми очима. Я не граю роль гангстера. Я дійсно нокаутую людей, тільки подивіться на його маленькі ручки. Це перший раз, коли Міллер продасть шоу, але все це завдяки мені. Звичайно, він цілими днями думає про мене і дивиться мої бої, але цього недостатньо. Ф'юрі відправив його в нокдаун сім разів, він самий м'який панчер в нашому дивізіоні.
Я збираюся вирубити цього хлопця, чорт візьми. Він зловживає наркотиками. І взагалі Міллер прийшов у наш спорт з кікбоксингу. Я маю намір нокаутувати його.
Джаррелл, а де твоя мама? Цим я даю тобі можливість оплатити їй квартиру. Вона прийде сюди і буде дивитися справжній чемпіонський бій.
Джаррелл Міллер - це маленька сучка. Я збираюся заткнути йому рот своїми кулаками", - передає слова Джошуа BoxingScene.
Ентоні Джошуа та Джаррелл Міллер вперше зустрілися перед боєм
Ентоні Джошуа та Джаррелл Міллер вперше зустрілися перед боєм
Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа доведеться зустрітися з Олександром Усиком.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще