Олександр Ємельяненко, як і його брат Федір, широко відомий як на території Російської Федерації, так і далеко за її межами, завдяки своїм видатним спортивним досягненням. Але у випадку з Олександром його популярність багато в чому також обумовлена і витівками, які нерідко підривають мережу і викликають активне обговорення серед шанувальників єдиноборств.

Черговий випадок стався не так давно в Кисловодську і відразу ж знайшов широку популярність в мережі. Багато обурюються черговою витівкою спортсмена, проте з його поведінки та слів складається враження, що йому все одно, що про нього думають і говорять.

Зокрема, мережу обурило затримання п'яного Олександра Ємельяненко в Кисловодську. На ролику видно, як співробітники поліції вирішили евакуювати на штрафмайданчик золотий Mercedes знаменитості, що, природно, Ємельяненко не сподобалося. З цієї причини він просто натиснув на газ і поїхав подалі від ДПС.

Звісно, поліцейські кинулися за ним у погоню, в якій брав участь і евакуатор. В результаті автомобіль все-таки зупинили, самого Ємельяненко абияк скрутили силами численних поліцейських, а потім забрали машину на штрафмайданчик.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що чемпіон світу за версіями WBO і WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) встановив унікальний рекорд. Мова йде про сторінку в Instagram, на яку за рік підписалися понад 900 тисяч чоловік.

Як повідомляв портал "Знай.uа": американець Дональд Серроне опублікував дату бою з колишнім чемпіоном світу Конором МакГрегором. Довгоочікуваною датою названо 6 липня 2019 року. Дональд опублікував фотографію, де зображена пляшка пива Budweiser і пляшка віскі Proper Twelve. Справа в тому, що він є рекламним обличчям Budweiser, а Макгрегор володіє власним брендом віскі Proper Twelve.

Також "Знай.uа" писав, що колишній чемпіон світу Тайсон Ф'юрі став багатодітним батьком – його дружина народила спортсмену хлопчика, про що він поспішив повідомити на своїй сторінці в соціальній мережі.