Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (28-0, 18 КО) відвідав матч НБА між Лос-Анджелес Лейкерс і Фінікс Санс.
Там Ф'юрі зустрів легендарного американського боксера, екс-чемпіона світу в п'яти вагових категоріях Флойда Мейвезера-молодшого (50-0, 27 КО).
Спільну фотографію він виклав на своїй сторінці в Instagram.
"Два найкращих боксера нашого покоління", - підписав фото Тайсон.

Як писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі може провести наступний бій проти новозеландського боксера Джозефа Паркера. Про це повідомив промоутер Паркера Девід Хіггінс.

Джозеф Паркер
Джозеф Паркер

За словами Хіггінса, Ф'юрі - найкращий боксер у світі.
"Якщо будуть хороші умови, то Паркер вийде в ринг проти Ф'юрі. Хтось скаже, що це буде неправильно для Джозефа, адже Ф'юрі - вельми хитрий противник, але ми готові до цього. Ми згодні на організацію цього бою.
Ми вважаємо, що Ф'юрі - найкращий боксер у світі, але його все одно можна перемогти. Битися з ним набагато краще, ніж з Джошуа або Уайлдером. Думаю бій Ф'юрі - Паркер буде дуже глобальною подією. До того ж, у них особисті рахунки, адже Паркер переміг двоюрідного брата Ф'юрі Хьюї", - цитує слова Хіггінса BoxingScene.
Як повідомила прес-служба WBC, Ф'юрі прийняв рішення провести ще один бій перед реваншем з Уайлдером.
"Бій Ф'юрі - Уайлдер офіційно не буде наступним боєм боксерів. Чемпіон Уайлдер виявляв своє бажання провести реванш, але Ф'юрі захотів провести ще один бій і сподівається, що реванш відбудеться пізніше", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі вже почав підготовку до реваншу з Уайлдером.