Володар поясів IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) підтримав знаменитого футболіста, нападника "Ювентуса", Кріштіану Роналду, який опинився в центрі секс-скандалу.

Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду

Після своєї заяви, боксер сам потрапив у скандал.
"Я завжди говорив, що на найпопулярніших атлетів світу можуть спробувати давити за допомогою жінок і податків. А Роналду зараз і намагаються вхопити і так, і сяк. А він молодець, добре тримається, посміхається, жартує, виглядає спокійно і впевнено. Це зовсім не так просто. Потрібен характер. А, значить, з цим у хлопця повний порядок. Він - відмінний сім'янин, але як і раніше дуже сконцентрований на футболі. Він хороший у всьому, чим займається. Тому мені і подобається цей хлопець", - сказав Джошуа.
На це висловлювання Джошуа негативно відреагувала представниця Rape Crisis England and Wales (Центр допомоги жертвам сексуального насильства в Англії та Уельсі) Кеті Рассел.
Вона опублікувала звернення до Джошуа, звинувативши його в аморальності.
"Це було дуже недоречно, дуже аморально і дуже нешанобливо. Як людина взагалі може жартувати на такі теми? Тим більше він, Ентоні Джошуа, той, який для багатьох є взірцем для наслідування. Це було дуже безвідповідально. Він висміяв серйозну проблему. Перетворив в банальність.
Досвід сексуального насильства дуже часто завдає сильної і довготривалої шкоди жертвам. Цей досвід завдає людям шрам на все життя. Ми працюємо над тим, щоб розвивати в суспільстві співчуття і розуміння до потерпілих. Жертви сексуального насильства потребують нашої підтримки, вони заслуговують, щоб їх підтримали", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, Кріштіану Роналду опинився в центрі секс-скандалу.

Американська модель Кетрін Майорга звинуватила футболіста у зґвалтуванні. За її словами, інцидент стався влітку 2009 року в Лас-Вегасі, де Роналду відпочивав з командою. З американською моделлю футболіст познайомився в нічному клубі готелю Palms Pаlace. Після вечірки пара усамітнилася в одному з номерів, де все, за словами Кетрін, і сталось.

Вона нібито відразу хотіла подати заяву, але, за словами моделі, португалець заплатив їй 375 тисяч доларів за нерозголошення інформації.

Сам Роналду заперечує всі обвинувачення і вважає, що дівчина просто піариться на цій справі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду зробив зворушливий подарунок фанатці, якій зламав ніс.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще